NEKI NAŠI RADOVI

POSLOVNO OBLIKOVANJE BRANDA DOLIJA, BRANDING I IZRADA WEB TRGOVINE NA 4 JEZIKA

IZVEDBA:  Cilj poslovnog oblikovanja bio  je diferencirati se od konkurencije, istaknuti jedinstvenost i kvalitete. Kreirati proizvode, stvoriti autohtonu priču poistovjećujući proizvode sa osobnošću čovjeka. U izradi trgovine naglasak je na jednostavnom pretraživanju i brzom snalaženju. U brendingu je bilo važno prenijeti strast i emociju proizvođača kupcima/ posjetiteljima shopa te omogućiti brzu i jednostavnu kupnju na 4 jezika.

POSLOVNO OBLIKOVANJE I REDIZAJN WEB STRANICA SZGPU

IZVEDBA: Web stranice su reorganizirane i modernizirane te je postavljen brzi pretraživač sportova i klubova članica SZGP kako bi građanima, sportašima i zajednici omogućili još veću transparentnost rada udruge i brzi dolazak do željenih informacija.

POSLOVNO OBLIKOVANJE I REBRENDING BRENDA MOBYCLEAN, IZRADA WEB STRANICA I TRGOVINE NA 2 JEZIKA

IZVEDBA: Izrada poslovnog predstavljanja, redizajn te grafičko i multimedijalno oblikovanje branda mobyclean, izrada web stranica i web shopa na dva jezika.

Naručitelj je prepustio cjelokupno oblikovanje Adrinaut-u. Odrađen je jedan telefonski razgovor kojim se dogovorio koncept. 

IZRADA PLATFORME ZA BROWSING I BRENDING LOKALNIH TVRTKI, PROIZVODA I USLUGA TE BOOKING USLUGA

IZVEDBA: Za vrijeme Covid19 uočili smo brojne probleme nedovoljne, a nužno potrebne,  digitalizacije poslovanja tvrtki, brandova, proizvoda, a posebice usluga, sustavnog brandinga, marketinga i prodaje usluga.

Idejni začetnik, inicijator i realizator je u potpunosti Adrinaut. Projekt je u razvoju i nadmeče se za bespovratne potpore EU.

BRENDING I E-TRGOVINA nautica-gifts.com

Platforma za brending i plasman visoko kvalitetnih proizvoda  koje nose vrijednosti: inovativno, eko-prihvatljivo, handmade ili nagrađivano.

CILJ: Na jednom mjestu brendirati vrhunske proizvođače, inovatore i umjetnike, istaknuti njihove vrijednosti te s druge strane pružiti priliku da se kroz web shop određeni proizvodi takvih kvaliteta mogu i kupiti u EU.

IZVEDBA: Ideja platforme i cijelokupna izvedba platforme realizirana je od strane Adrinaut-a.

REBRENDING,  POSLOVNO OBLIKOVANJE I IZRADA WEB STRANICA NA 4 JEZIKA

Rebrending i izrada višejezičnih multimedijalnih funkcionalnih responzivnih web stranica Lučke uprave Pula.

CILJ: omogućiti različitim segmentima tržišta/ korisnicima jednostavno snalaženje po stranicama i brzi dolazak do željenih informacija sa weba i mob platformi. Pružiti javnosti još veću transparentnost rada Lučke uprave Pula. 

IZVEDBA: Naručitelj je prepustio cjelokupni rebrending, CMS i izvedbu Adrinaut-u. Web stranice sadrže više od 60 stranica sa multimedijalnim sadržajima, izrađenim grafikama i sastavljenim tekstovima. Postavka stranica na 4 jezika.

POSLOVNO OBLIKOVANJE, BRENDING LUKE BUNARINA I IZRADA WEB STRANICA NA 5 JEZIKA

Brending i izrada višejezičnih multimedijalnih funkcionalnih responzivnih web stranica Luke Bunarina.

CILJ: pružiti javnosti na jednom mjestu sve informacije vezane za poslovanje luke Bunarina.

IZVEDBA: Osmišljen je CMS, sastavljeni su tekstovi - storytelling destinacije, obrađeni dokumenti i prilagođene stranice različitim segmentima tržišta - korisnicima komunalnih vezova, nautičarima i cijeloj javnosti.

POSLOVNO OBLIKOVANJE TVRTKE MALI MOL, DIZAJN I IZRADA WEB STRANICA NA ENG JEZ

Poslovno oblikovanje od definiranje misije, vizije, ciljeva, predstavljanje vrijednosti tvrtke...

CILJ: oblikovati digitalni dress code tvrtke Mali Mol na eng jeziku

takuin.eu

Brending i izrada multimedijalnih funkcionalnih responzivnih web stranica branda TAKUIN - mobilnih poslovnih aplikacija koje olakšavaju poslovanje u hodu.

CILJ: Olakšati turističkim djelatnicima i svima koji rade na terenu dolazak do informacija kako organizirati poslovanje na terenu, fiskalizirati račune i imati kontrolu poslovnih lokacija ma gdje bili.

NE ZNATE KAKVE BI STRANICE

Pomoći ćemo vam da otkrijete

ZNATE KAKVE STRANICE ŽELITE

Vašu ideju ćemo pažljivo saslušati, a po želji i potrebi dati vam prijedloge nadogradnje

NAŠ SISTEM RADA KOD KOMPLEKSNIH POSLOVANJA!

ŠTO NAM JE VAŽNO?

BRZINA

Prosječan posjet web stranicama traje kraće od 1 minute. Kod izrade web stranica naglasak je na managementu podataka, funkcionalnosti kako bi korisnik brzo pretraživao stranice te lako pronalazio željene informacije.

NEMA STRESA

Konciznost, organiziranost, stručnost i jasna komunikacija u cijelom postupku omogućava da vi dalje možete raditi svoj posao, a izradu web stranicama izrađujemo mi.

RESPONZIVNOST

Responzivne web stranice su prilagodljive svim veličinama ekrana i nude funkcionalnosti koje su do nedavno nudile isključivo native aplikacije za mob. platforme. Stranice koje izrađujemo su funkcionalne i lijepe sa mob., tableta i desktopa. 

INOVATIVNOST

Stalno istražujemo i idemo ukorak sa novitetima te nastojimo implementacijom novih provjerenih opcija ponuditi inovativna rješenja koje će zadovoljiti sve potrebe tržišnog modernog predstavljanja.

POVJERENJE

Svaki klijent nam je važan, bio mali ili veliki. Svima pristupamo profesionalno poštujući njihove vrijednosti. Svojim uslugama pomažemo dugoročnom i profitabilnom poslovanju klijenata u domeni u kojoj to žele.

Zatvori izbornik