Iz kolekcije radova izdvajamo

vina-vicinim.hr

IZRADA WEB STRANICA I WEB TRGOVINE BRANDA VICINIM

IZVEDBA:  Poslovno oblikovanje, izrada web stranica i web trgovine na stranim jezicima.

jkdelfin.hr

IZRADA WEB STRANICA JK DELFIN

IZVEDBA:  Cilj izrade web stranica je predstaviti klub i program rada.

aquacentar.hr

POSLOVNO OBLIKOVANJE TVRTKE AQUACENTAR, BRANDING I IZRADA WEB TRGOVINE NA 2 JEZIKA

IZVEDBA:  Cilj poslovnog oblikovanja je istaknuti jedinstvenost i kvalitete. Predstavljena je tvrtka, proizvodi kao jedinstvena ponuda na tržištu te segmentacija tržišta. U izradi trgovine naglasak je na jednostavnom pretraživanju ponude, brzom snalaženju, jednostavnoj kalkulaciji troškova dostave odabranih proizvoda prema zemlji isporuke te brzoj i jednostavnoj kupnji na 2 jezika.

Naručitelj je prepustio cjelokupno poslovno i dizajnersko oblikovanje Adrinaut-u.

 

dolija.com/shop/

POSLOVNO OBLIKOVANJE BRANDA DOLIJA, BRANDING I IZRADA WEB TRGOVINE NA 4 JEZIKA

IZVEDBA:  Cilj poslovnog oblikovanja je diferencirati se od konkurencije, istaknuti jedinstvenost i kvalitete. Kreirani su proizvodi kao jedinstvena ponuda na tržištu poistovjećujući proizvode sa osobnošću čovjeka. U kreiranju priče (storytelling) je bilo važno prenijeti strast i emociju proizvođača kupcima/ posjetiteljima shopa. U izradi trgovine naglasak je na jednostavnom pretraživanju ponude, brzom snalaženju, jednostavnoj kalkulaciji troškova dostave odabranih proizvoda prema zemlji isporuke te brzoj i jednostavnoj kupnji na 4 jezika.

Naručitelj je prepustio cjelokupno oblikovanje Adrinaut-u. Bez sastanaka odrađen je cijeli posao uz minimalni e-mail i tel. kontakt s naručiteljem.

mobyclean.com

POSLOVNO OBLIKOVANJE I REBRENDING BRENDA MOBYCLEAN, IZRADA WEB STRANICA I TRGOVINE NA 2 JEZIKA

IZVEDBA: Izrada poslovnog predstavljanja, redizajn postojećih stranica, storytelling branda te grafičko i multimedijalno oblikovanje branda mobyclean. Izrada web stranica i web shopa na dva jezika. Obavljeno je istraživanje tržišta, odrađena segementacija tržišta te definirano ciljano pozicioniranje na tržištu. Klijentu je savjetovano na koji način proširiti poslovanje.

Naručitelj je prepustio cjelokupno oblikovanje Adrinaut-u. Odrađen je jedan telefonski razgovor kojim se dogovorio koncept. 

szgpu.hr

POSLOVNO OBLIKOVANJE I REDIZAJN WEB STRANICA SZGPU

IZVEDBA: Web stranice su reorganizirane i modernizirane te je postavljen brzi pretraživač sportova i klubova članica SZGP kako bi građanima, sportašima i zajednici omogućili još veću transparentnost rada udruge i brzi dolazak do željenih informacija.

nautica-gifts.com

BRENDING I E-TRGOVINA nautica-gifts.com

Platforma za brending i plasman visoko kvalitetnih proizvoda  koje nose vrijednosti: inovativno, eko-prihvatljivo, handmade ili nagrađivano.

CILJ: Na jednom mjestu brendirati vrhunske proizvođače, inovatore i umjetnike, istaknuti njihove vrijednosti te s druge strane pružiti priliku da se kroz web shop određeni proizvodi takvih kvaliteta mogu i kupiti u EU.

IZVEDBA: Ideja platforme i cijelokupna izvedba platforme realizirana je od strane Adrinaut-a. Svaki brand je predstavljen u svojoj inovativnosti.

lup.hr

REBRENDING,  POSLOVNO OBLIKOVANJE I IZRADA WEB STRANICA NA 4 JEZIKA

Rebrending i izrada višejezičnih multimedijalnih funkcionalnih responzivnih web stranica Lučke uprave Pula.

CILJ: omogućiti različitim segmentima tržišta/ korisnicima jednostavno snalaženje po stranicama i brzi dolazak do željenih informacija sa weba i mob platformi. Pružiti javnosti još veću transparentnost rada Lučke uprave Pula. 

IZVEDBA: Naručitelj je prepustio cjelokupni rebrending, CMS i izvedbu Adrinaut-u. Web stranice sadrže više od 60 stranica sa multimedijalnim sadržajima, izrađenim grafikama i sastavljenim tekstovima. Postavka stranica na 4 jezika.

malimol.hr

POSLOVNO OBLIKOVANJE TVRTKE MALI MOL, DIZAJN I IZRADA WEB STRANICA NA ENG JEZ

Poslovno oblikovanje od definiranje misije, vizije, ciljeva, predstavljanje vrijednosti tvrtke, poslovnog plana do prezentacije na webu.

CILJ: oblikovati poslovanje - predstaviti znanja tvrtke Mali Mol d.o.o. na eng jeziku.

bunarinalup.com

POSLOVNO OBLIKOVANJE, BRENDING LUKE BUNARINA I IZRADA WEB STRANICA NA 5 JEZIKA

Brending i izrada višejezičnih multimedijalnih funkcionalnih responzivnih web stranica Luke Bunarina.

CILJ: pružiti javnosti na jednom mjestu sve informacije vezane za poslovanje luke Bunarina.

IZVEDBA: Osmišljen je CMS, sastavljeni su tekstovi - storytelling destinacije, obrađeni dokumenti, dogovorena multimedija i prilagođene stranice različitim segmentima tržišta - korisnicima komunalnih vezova, nautičarima i cijeloj javnosti.

takuin.eu

BRENDING I IZRADA WEB STRANICA BRANDA TAKUIN - mob poslovne aplikacije koje olakšavaju poslovanje u hodu

CILJ: Predstaviti poslovni sustav koji olakšava turističkim djelatnicima i svima koji rade na terenu dolazak do informacija kako organizirati poslovanje na terenu, fiskalizirati račune i imati kontrolu poslovnih lokacija ma gdje bili.

findlocal.online

IZRADA PLATFORME ZA BROWSING I BRENDING LOKALNIH TVRTKI, PROIZVODA I USLUGA TE BOOKING USLUGA

IDEJA: Za vrijeme Covid19 uočili smo brojne probleme nedovoljne, a nužno potrebne,  digitalizacije poslovanja tvrtki, brandova, proizvoda, a posebice usluga, sustavnog brandinga, marketinga i prodaje usluga.

Idejni začetnik, inicijator i realizator je u potpunosti Adrinaut. Projekt je u razvoju i nadmeče se za bespovratne potpore EU.

IZVEDBA: izrađena je open platforma na eng. jeziku koja sadrži bazu podataka po kojoj se pretražuje po kriterijima. Svatko se može registrirati i unijeti podatke o svojoj tvrtci, brandu, djelatnosti. Booking usluga.

ZANIMA VAS IZRADA WEB STRANICA ILI TRGOVINE?

Na tržištu je puno ponuđača i cijene variraju od 1.000,00 kn pa do 100.000,00 i naviše ovisno o kompleksnosti izrade. Ne znate kome bi dali povjerenje te se ne želite osjećati neshvaćenima ili prevarenima. Razumijemo vas. Nama je najvažnije da vi budete zadovoljni jer vaše zadovoljstvo je naša najbolja referenca. Sa klijentima razvijamo odnos povjerenja i pratimo ih u poslovanju u domenama u kojima oni žele. Kod angažmana web stranica uglavnom nam klijenti prepuštaju da sve odradimo za njih i istraživanje tržišta i poslovno oblikovanje i branding - kreiramo priče o poslovanju, oblikujemo njihove  proizvode, savjetujemo ih o akcijama unapređenja poslovanja ali prema vašim željama možemo i samo tehnički izvesti vaše "idejno rješenje" ako ga imate. 

Kako bi vam olakšali upit i kako bi vam mogli dostaviti mjerodavnu ponudu molimo popunite sljedeća polja i pošaljite. Za uslugu koju pružamo dobit ćete zasigurno odličnu ponudu.