Surađujemo sa uspješnim tvrtkama, obrtima, udugama i OPG-ovima različitih djelatnosti.

Cadcon slika logo

Cadcon d.o.o. uz intezivnu primjenu integriranih 3D sustava za brodogradnju klijentima nude širok izbor tehničkih usluga. Od 1990 g. posluju na tržištu sa iskustvom u više od 150 različitih projekata, od trgovačkih brodova, specijaliziranih plovila, putničkih brodova i luksuznih megajahti, na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Wibit slika logo

Wibit je sinonim za zabavu na vodi za djecu i odrasle. Osnovani 1996 g. u Njemačkoj danas su lider u vodenim parkovima. Suosnivač Robert i Romann prvi su u Europi postavili vodeni trampolin. Posluju na 6 kontinenata, u 75 zemalja sa više od 12 milijuna partnera diljem svijeta. Brend zabavnog parka na vodi prepoznali su hrvatski poduzetnici diljem Jadrana za koje smo razvili TAKUIN PARK sustav.

lučka uprava Pula

Lučka uprava Pula svoje korijene o postojanju lučica vuče još iz prapovijesnog doba, a danas se lučko područje uprave Pula sa svojih 13 lučkih područja razvija na inovativan način, usmjereno je korisnicima, društveno odgovorno djeluje sa vizijom pogonske snage poduzetničkog razvoja Istre. 2017g. započeli smo suradnju pružanja softverskog rješenja i teh. podrške.

KONZUM logo

KONZUM je najveći hrvatski lanac trgovina sa 700 poslovnica i preko 10.000 zaposlenih. SUPER KONZUM je brand najvećih Konzum trgovina.

logo.optikacentar

D & A d.o.o. vlasnik optike Centar i optike D&A u Puli osnovao je u Hrvatskoj  1. web shop za prodaju kontaktnih leća još davne 2000 g. pod nazivom Optika online, a optika Centar je jedina optika u Istri koja se kod pregleda vida koristi najnovijom Zeiss inovativnom tehnologijom koja garantira savršenu korekciju vida i kvalitetu izrade dioptrijskih naočala.

agrokoka logo

Agrokoka d.o.o. Pula bavi se proizvodnjom jaja i jedna je od najuspješnijih tvrtki u području poljoprivrede u cijeloj Hrvatskoj. Prva je u Hrvatskoj otvorila farmu sa podnim uzgojem pilića gdje su se odmakli od kaveznog tipa proizvodnje, a cijelo poslovanje prati standarde Europske unije.

Dolija slika logo

"Masline su naša ljubav, a kvaliteta naš izbor" rezultira extradjevičanskim maslinovim uljem Dolija vrhunske kvalitete i brojnih priznanja. Na površini od 8 ha raste 2000 stabla starosti od 3 do preko 100g. koja daju osebujnu aromu Istarskoj bjelici, Buži, Leccinu, Pendolinu, Karbonaci, Rošinjoli i Rafe.

Buža d.o.o. slika logo

Buža d.o.o. je tvrtka općine Medulin osnovana s namjerom realizacije projekata oživljavanja Porta. Obavlja djelatnosti naplate parkirališta i lučkih pristojbi. Luka je smještena između rtova Marlera i zaštićenog krajolika Kamenjak koji je nezaobilazna destinacija nautičara.

Safari bar Kamenjak Premantura.ng

Safari bar Kamenjak jedinstvena je atrakcija skrivena u prirodi, zelenilu, tik do mora koja mami posjetitelje diljem svijeta dugi niz godina. Pustinjak Vlado pobjegao je iz civilizacije i vlastitim rukama stvorio remek djelo, izgradio bar i unikatne sadržaje od materijala koje je pronašao u prirodi, što su more i ribari donijeli. Sada je prepustio mlađim naraštajima da obogate njegovu viziju.

tisak-media

TISAK MEDIA je hrvatski lanac multimedijalnih knjižara. Pored bogatog izbora knjiga, stranih časopisa, tehničke opreme, školskog i uredskog pribora te poklon programa u ponudi imaju i razne usluge kao što su: prodaja ulaznica za neka kulturna događanja, TISAKfoto i TISAKpaket.

logo szgp

Sportska zajednica grada Pule neprofitna je pravna osoba čiji je cilj pridonijeti razvitku i promicanju sporta na području grada Pule, poticanje i stvaranju uvjeta za postizanje vrhunskih sportskih dometa, razvitak sportskih aktivnosti djece i mladeži te sportsko rekreacijskih aktivnosti građana i invalidnih osoba, promicanje odgojnih funkcija sporta, poštene igre, razumijevanja, tolerancije i odgovornosti kroz bavljenje sportom, širenje olimpijskih ideala i jačanju olimpijskog pokreta.

area maris logo

AREA MARIS surađujući sa uspješnim svjetskim tvrtkama i zastupajući brandove Wibit i Martini stvara kreativne sadržaje nudeći sa svojim partnerima diljem Hrvatske svima adrenalin i opuštajuću zabavu.

Flaviani slika logo

Flaviani desserts osnovale su dvije prijateljice inspirirane poviješću svoga grada koje su željele svoju ljubav prema slasticama pretočiti u jedinstvenu priču vlastitim recepturama i neodoljivim kreacijama. Pula je uz Gordanu i Jelenu, kroz Flaviani desserts, dobila novi slatki brending grada.

Oris Vitae kiropraktika.slika logo

Nakon New Yorka Eva i dr. David Levan uspješno djeluju i u Hrvatskoj koristeći najsuvremenije metode kiropraktike  i aromaterapije. Tražeći korijen problema svojim jedinstvenim recepturama i tehnikama osvješćujući tijelo djece, sportaša i svih dobnih skupina da se se samo izliječii i očuva zdravlje.

Mali Mol d.o.o. je informatička tvrtka koja pomaže tvrtkama da ostvare svoju viziju i misiju te razviju trendove i postave standarde na tržištu sofisticiranim softverskim rješenjima koji se integriraju u njihove proizvode i usluge te im olakšavaju i ubrzavaju rad.

hoću knjigu logo

HOĆU KNJIGU je hrvatski lanac knjižara koji nudi knjigoljupcima bogati izbor iz svijeta knjiga i papirničkog asortimana, uključujući i društvene igre.

Mobyclean Screenshot from 2020-05-02 21-58-11

Mpresencia je tvrtka osnovana 2008g. s ciljem plasmana inovativnog proizvoda - maramica za čišćenje ekrana mobilnih uređaja.

Kavana Lattiera

Lattiera je kavana koja u svojoj ponudi nudi vrhunsku uslugu u pružanju doživljaja ispijanja kave, zdravih snekova i ostalih napitaka u Puli na Trgu kralja Tomislava.

ACI slika logo

ACI je vodeći sustav marina na Jadranu i vodeća Hrvatska nautička tvrtka sa 22 marine i povjerenjem preko 400 tisuća nautičara godišnje. ACI nautičarima nudi optimalnu nautičku rutu, potpuni komoditet i siguran vez bez obzira kakve nautičke preferencije bile ili jednostavnije rečeno ispunjava nautičke snove.

logo bookara

BOOKARA je kvartovska knjižara u gradu Zagrebu koja surađuje sa više od 70 nakladnika i preko 6.000 naslova. To je i mjesto događanja djece i odraslih koji uživaju u promocijama, knjigama i društvenim igrama.

nove istarske knjižare logo

Nove istarske knjižare vuku svoje korijene iz daleke 1947g. kada je 21. prosinca na Giardinima u Puli svečano otvorena Istarska knjižara - Libreria Istriana. U svom djelokrugu rada ubraja knjižaru Matko Laginja, knjižaru Pazin, Umag i distributivni centar na adresi Rakovčeva 7 u Puli gdje se nalazi i sjedište. U svojem bogatom asortimanu pronaći ćete sve što je potrebno za pripremu i opremu djece za školsku sezonu, razne knjige, potrošni materijal, društvene igre, igračke i suvenire.

istarske_knjizare_logo_trans2

Osnovane još 1947 prve su knjižare u Istri koje opskrbljuju djecu i odrasle u Istri sa školskim udžbenicima, knjigama, školskim priborom, uredskom opremom, potrošnim materijalom i uredskim materijalom te pokojim suvenirom i društvenim igrama.

studio be a diva

STUDIO BE A DIVA je profesionalni studio i akademija specijalizirana za edukaciju "lash makera" čija se djelatnost temelji na kvalitetnim ugradnjama ekstenzija trepavica.

Feel Inspire partner logo

Feel Inspire pod vodstvom magistre kineziologije Maje Leskovšek od 2017.g. bavi se znanošću upravljanja procesom vježbanja i posljedicama na ljudski organizam pružajući usluge individualnih i grupnih treninga, pripreme sportaša te prevencije ozlijede sportaša rekreativaca.

logo diopter otvoreno učilište.png

DIOPTER je priznato i cijenjeno otvoreno učilište koje obrazuje svoje polaznike programima srednjoškolskog obrazovanja, 3. i 4. stupnja stručne spreme. Djelujući od 1995g. iznjedrio je na tržište rada i poduzetništva preko 20.000 polaznika od kojih su danas brojni uspješni ugostitelji, poljoprivrednici, tehničari, komercijalisti, knjigovođe ali prije svega ljudi koji su odabrali raditi ono što vole.

taverna-portole

Obiteljska taverna, konoba Portole smještena u bajkovitom Oprtlju nudi nudi vrhunske istarske delicije spravljene po tradicionalnim recepturama naših nonića.

lovely beauty studio

LOVELY BEAUTY STUDIO njeguje i brine za očuvanje ljepote lica i tijela.

cropped-logo-1-1

Q Sistem je tvrtka koja pruža usluge knjigovodstva, servisa računa i instalacije softvera te održavanje istih.

tea flego make up

MAKE UP by TEA je studio koji radi edukacije šminjkanja za djecu i odrasle i izvodi remek djela transformacije fizičkog izgleda koristeći se talentom i vrhunskom kozmetikom.

Extreme fun

Kalimera

Hair for you

Lovre

VIP fun

Fraami

Lastra

UO Fralo

SC Bijela Uvala

Venta

Estelle

Morske radosti

Progress

Brid

Level up

Vodeni Bol

ABG agent

ISSA Mar

Henna

Lucky way

Lux perfectum

Summer

Subito

Ursaria travel

TO aquasport

TO Petrić

Mar aventura

Aqua fun obrt

Aqua fun d.o.o.

Aqua park

Tres Filios

Water sports

Sprachinstitut

H.I.P.E.R.

Signature games

Teško je nabrojati sve poslovne partnere, tvrtke sa kojima surađujemo ali nastojat ćemo i to jednom napraviti... Ako ste naš partner i želite biti na našim web stranicama samo nas nazovite...