Naša softverska rješenja u prodaji i primjeni na tržištu.MOB I WEB APP ZA POSLOVANJE U HODU

 

 • Android i web aplikacije TAKUIN sa modulima: PORT (lučko poslovanje), PARK (administracija, organizacija i vođenje parka), POS (fiskalizacija svih djelatnosti) i sustav RENT MANAGER ( za rentanje različitih rekvizita, usluga na razl. lokacijama i monitoring)
 • management podataka koji omogućava jednostavan i brz rad
 • jednostavan i brz rad na terenu
 • on-line praćenje poslovanja više lokacija u hodu, od bilo kuda i bilo kada
 • pohrana i zaštita svih podataka i cijelog poslovanja (Cloud)
 • područja: luke i sidrišta, vođenje zabavnog, adrenalin, voznog…parka, rent manageri, fiskalizacija svih djelatnosti – proizvodi/usluge
 • Rješenja obuhvaćaju organizaciju rada na terenu, fiskalizaciju računa i monitoring što rezultira s manje troškova i stresa u radu
 FISKALNE BLAGAJNE

 • Android mob app TAKUIN POS za izdavanje računa u hodu – brzo, jednostavno i pouzdano
 • desktop aplikacija POSKOK sa svim funkcionalnostima kompleksne fiskalne blagajne
 • management podataka koji omogućava jednostavan i brz rad
 • pohrana i zaštita svih podataka i cijelog poslovanja
 • poslovni sustav – blagajna – idealno za trgovine, ug. objekte, salonePOSLOVNI SUSTAV ZA OPTIČKE/ OFTAMOLOŠKE ORDINACIJE

 

 • projektiranje od ideje do gotovog sustava prema upitima i potrebama struke
 • desktop aplikacija sa svim funkcionalnostima za samostalno vođenje optike
 • management podataka koji omogućava jednostavan i brz rad
 • rad i praćenje rada više poslovnica
 • specifikacija pregleda, radni nalozi, evidencija klijenata, zaposlenika, pretraživanje po bazi podataka, cjenik, dobavljači….
 • statistički izvještaji po višestrukim kriterijima
 • pohrana i zaštita svih podataka i cijelog poslovanjaPLATFORMA ZA BRENDING IZNIMNIH PROIZVODA

Platforma za brending i plasman visoko kvalitetnih proizvoda  koje nose vrijednosti: inovativno, eko-prihvatljivo, handmade ili nagrađivano.

CILJ: Na jednom mjestu brendirati vrhunske proizvođače/inovatore i umjetnike, istaknuti njihove vrijednosti te s druge strane pružiti priliku da se kroz web shop određeni proizvodi takvih kvaliteta mogu i kupiti.

IZVEDBA: Ideja platforme i cijelokupna izvedba realizirana je od strane Adrinaut-a.

IDEJA za stvaranjem nautica-gifts.com:

2012.g. imali smo ideju za kreiranjem inovativnog proizvoda koji je uspješno realiziran i danas se prodaje na tržištu. Kroz iskustvo osvajanja tržišta, od prezentiranja do plasmana po ciljanim segmentima tržišta od SAD, Engleske, Švicarske, Njemačke, Italije i Hrvatske upoznajući brojne inovatore i proizvođače te probleme na koje su nailazili uvijek se sve svodilo na novac i znanja.

Prošli smo s vlastitim proizvodom iskustvo u kojem nismo imali sredstva za nadmetanje sa svjetskim multinacionalnim kompanijama koja imaju ogroman mktg buđet. Nismo imali sredstva ali imali smo tu strast, vjeru koju svi poduzetnici imaju, a povrh toga i brojna znanja koja su u konačnici uvijek "nužnost" za postojanost. Plasirali smo inovativni proizvod na tržištu međutim on nije bio predstavljen, pozicioniran onako kako zavrjeđuje, a opet nismo imali mktg budžet da bi zakupili prostore u prodajnim lancima. Stvarali smo brand svojim akcijama i brojnim kompetencijama managementa, poslovnog oblikovanja, brandinga, poslovne komunikacije, strateškog planiranja te uspjeli smo na jedan malo drugačiji način. S ponosom prodajemo već 9g. proizvod na tržištu bez ogromnog mktg buđeta. Istražite naš 1. proizvod. 

Imate inovativan, kvalitetan, vrhunski proizvod, i postoji na tržištu potreba za njim, bolji je od brojnih koji se prodaju ali ne prodaje se ili nije iskorišten njegov potencijal, ne prodaje se koliko bi mogao. Sa ogromnim buđetom, kao što su to imaju multinacionalne kompanije jednostavno je kreirati brand i pozicionirati proizvode u ciljane kanale distribucije i doći do krajnjih potrošača. No u situaciji u kojoj to nije tako potrebna su enormna znanja da bi se Ideja o proizvodu kreirala u atraktivan proizvod zanimljiv tržištu, da bi se proizvod plasirao na tržište i izazvao potrebu potrošača za kupnjom te na turbulentnom tržištu opstao. Nautica-gifts.com nije magic platforma koja rješava sve probleme i inovator u suradnji sa nama preko noći ne postaje milijunaš. Uz neku sreću možda je i to moguće. Bili bi najsretniji svi kada bi imali nekakav čarobni štapić. No realan put je ipak drugačiji.

Nautica-gifts je platforma koja omogućava inovatorima da ih kvalitetno i profesionalno predstavimo ističući kvalitete i vrijednosti njihovog poslovanja na jedan jednostavan i profesionalan način i pozicioniramo ih isključivo sa vrhunskim proizvodima. Prisustvom na platformi klijenti postaju dio priče sustavne promidžbe platforme na eng. jeziku. Platforma načinom predstavljanja i sadržajem - vrhunskim proizvodima, brandovima, proizvođačima postaje jedinstvena i prepoznatljiva na međunarodnoj razini. Plijeni pažnju elitnih renomiranih medija.findlocal.online
PRETRAŽIVAČ lokalnih proizvođača, proizvoda, brandova, tvrtki i usluga
&
BOOKING usluga

findlocal.online nastao je kao volonterski projekt u vrijeme Covid19.  Digitalna je platforma namijenjena:

 1. svima koji imaju tvrtke, obrte, opg-ove i žele dodatni kanal promidžbe, kanal pronalaska novih poslovnih partnera i kupaca. 
 2. svima koji traže konkretne informacije o lokalnim proizvođačima i posebnostima ili žele bookirati usluge online.

Projektiramo rješenja koja ubrzavaju poslovanje.

PLATFORME

MOBILE

DESKTOP

WEB/CLOUD

Uključuje istraživanje, projektiranje od ideje do implementacije, organizacija baze podataka, izrada odgovarajućeg softverskog rješenja i edukacija.

Uključuje izradu desktop poslovnih aplikacija, izradu Android poslovnih aplikacija i izradu responzivnih web stranica.

Prema zahtjevima, željama i mogućnostima klijenata savjetujemo oko nabavke odgovarajuće opreme i nabavljamo istu te pružamo potpuni tehnički support.

ŽELITE POSTATI NAŠ PARTNER - DISTRIBUTER SOFTVERSKIH RJEŠENJA?

To može biti prilika da proširite svoje poslovanje i povećate prihode.  Sva sofverska rješenja su razvijena od Ideje do potpunih funkcionalnosti prema potrebama struke. Pružamo potpuni suport za sva rješenja koja prodajemo samostalno ili putem naših partnera - distributera.

KAKO VRHUNSKU KVALITETU I INOVATIVNOST PRIMJERENO PREDSTAVITI u svijetu u kojem masovna proizvodnja još uvijek drži svoju marketnišku i financijsku poziciju

Često inovatori, poduzetnici imaju viziju i žele biti prihvaćeni sa svojim vrijednostima, kvalitetama. Njihovi proizvodi su kvalitetniji, bolji, funkcionalni pa i ljepši od onih koji su zastupljeni na tržištu i koji se prodaju bolje.

Kvaliteta treba biti prezentirana sa kvalitetom te smo stoga razvili nautica-gifts.com platformu koja danas plijeni pažnju elitnih magazina te smo na putu u osvajanju elitnih nagrada. 

Prezentirajući vas na platformi nautica-gifts pomažemo vam u isticanju vaših vrijednosti i svjesnosti kvalitete vaših proizvoda. Pomažemo da kvaliteta i vrijednosti dođu do kupca koji takve proizvode i žele kupiti.

nautica-gifts.com se sustavno reklamira i jača svaki brand u svojoj posebnosti.

ISPUNITE SVOJE PODATKE I POŠALJITE NAM AKO ŽELITE BITI PREZENTIRANI NA PLAFORMI - ODGOVOR STIŽE U NAJKRAĆEM ROKU