Zadovoljan klijent je naša najveća satisfakcija

Sustav TAKUIN RENT MANAGER je najbolji provjereni sustav koji je neophodan za rad svim iznajmljivačima sadržaja u turizmu. Poslovanje kroz TAKUIN RENT je organizirano, jednostavno, profesionalno i pruža nužnu sigurnost i kontrolu koja je svakom poduzetniku prioritet.
Milivoj Dabić
Regionalni partner WIBIT-a
TAKUIN PORT sustav jednostavan je za korištenje i zadovoljava sve funkcionalnosti koje su nam potrebne u poslovanju.
Tehnički support kao i savjetovanje oko opreme i nabavka istih je stručna, promptna i za svaku preporuku.
Aleksander Vojak
Lučka uprava Medulin - Direktor Buža d.o.o.
Razvojna rješenja tvrtki Adrinaut u poslovanju Lučke uprave Pula koristimo od 2017g. Prethodno smo imali druga rješenja sa tržišta kojima nismo bili zadovoljni. Software za lučko polovanje je rješenje i tehnički suport koji u potpunosti zadovoljava sve potrebe LU Pula za naplatom, administracijom i praćenjem poslovanja online. Jednostavno, pouzdano i profesionalno rješenje.
Primjenjivo u poslovanju svih lučkih uprava.
Branding i izrada funkcionalnih web stranica na 4 jezika omogućila je transparentnost rada lučke uprave Pula i brzi dolazak do željenih informacija o lučkoj upravi.
Branding luke Bunarina i izrada web stranica omogućila je korisnicima sve potrebne informacije na jednom mjestu.
Donald de Gravisi
Lučka uprava Pula
Poslovno rješenje za fiskalizaciju olakšalo nam je postupak fikalizacije. Softver je jednostavan, funkcionalan i djelatnici brzo izdaju račune kupcima. Sav promet se pohranjuje u Oblaku što omogućava pregled izvještaja po višestrukim kriterijima od bilo kuda. Preporučam svima koji traže ovakva rješenja.
Edin Tanović
Agrokoka Pula
TAKUIN RENT MANAGER omogućava u svakom trenu od bilo kuda praćenje poslovanja lokacija, djelatnika, sadržaja koji se iznajmljuju u određenom vremenu. Zadovoljni smo da napokon imamo sustav i tehnički support koji prati našu dinamiku rada.
Misael Udovičić
Regionalni partner Wibit-a
Poslovni sustav "OPTIKA" je jednostavan za korištenje, odlična je organizacija podataka i omogućava brzo izdavanje naloga, pregledavanje baze i kontrolu poslovnica. Zahvalni smo tvrtci Adrinaut na rješenju kojim se postavlja novi standard u poslovanju optike. Digitalizacijom se pojednostavljuje rad i unaprijeđuje poslovanje oftamološke ordinacije.
Preporučamo svima koji se bave takvom djelatnošću.
Dino Softić
vlasnik Optike Centar, Optike D&A i Optike online
Ja, tehnika i programi nismo baš na Ti. Poskok blagajna i Takuin POS rade besprijekorno. Računi se izdaju brzo, a snalaženje u blagajni funkcionira bez prigovora. Godinama radimo na raznim projektima i sretni smo da imamo takav tehnički support.
Marija Vareško
vlasnica Dolija d.o.o.
Naš sistem rada je samoposluživanje - gosti sami dolaze i naručuju u baru što zahtjeva brzo izdavanje računa.
Uz POSKOK desktop blagajnu zatražili smo savjetovanje oko hardware i nabavku istog što je zadovoljilo sve naše potrebe.
Sretni smo da sve funkcionira i ako zatreba tehnička podrška tu je - sve se riješi brzo i stručno. Sve je pohranjeno i osigurano.
Hvala vam!
Marko
Safari bar Kamenjak
Spajajući aromaterapiju i kiropraktiku svakoj osobi pristupamo s puno pažnje odrađujući jedinstven tretman. Svu pažnju usmjerili smo našim klijentima, a software smo prepustili teamu Adrinaut/MaliMol. Sve funkcionira. Thank you.
dr. David Levan
Oris Vitae kiropraktika i Aromaterapija
Uživamo u kreiranju naših slatkih delicija koje oduševljavaju naše goste, a za program smo odabrali stručni support Adrinaut-a. Jednostavno vođenje slastičarne i brzo izdavanje i fiskaliziranje računa nam je omogućio POSKOK, a izdavanje i fiskaliziranje računa na manifestacijama blagajna Takuin POS i prijenosni štampač.
Jelena Burić
vlasnica Flaviani desserts
Aplikacije za poslovanje u pokretu omogućuju brzo i jednostavno izdavanje i fiskaliziranje računa. Takuin POS instaliran na tablete sa user friendly sučeljem omogućava rad više korisnika na jednom uređaju što pojednostavljuje rad.
I support oko nabavke opreme je brz i stručan.
Katarina Dobrić Dabić
vlasnica Jangalooz adventure parka
Mislila sam da će me fiskalizacija izludit, ali fiksna blagajna POSKOK je to olakšala. Omogućila mi je da bolje organiziram poslovanje, brzo izdajem račune i jednostavno pratim promet. Mislila sam da je najbolje naći nekoga blizu, u Dalmaciji. Ispostavilo se da to nema nikakve veze. Ne boli me glava jer sve radi iako smo dislocirani - ja radim u Šibeniku, a softwerski support je u Puli.
Preporučam svima u turizmu ma gdje se nalazili!
Silva Grubišić
vlasnica ug. objekta Argola
Aplikacija Takuin POS mi je praktična za korištenje i unutra ima sve što mi treba. Nema nepotrebnih kablova okolo kase i mogu je ponijeti sa sobom. Volim jednostavnost i funkcionalnost. Fora je i sam naziv TAKUIN i izdavanje računa u hodu sa Bluetooth štampačem.
Maja Leskovšek
magistar kineziologije, vlasnica Feel Inspire