Od ideje do komercijalizacije!

POSLOVNO OBLIKUJEMO IDEJU/ POSLOVANJE

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

S ciljem pozicioniranja proizvoda/ usluga/ projekta,
ispitivanje tržišne isplativosti,
procjena financijske profitabilnosti,
prilike komercijalizacije, analiza konkurencije i diferencijacija te definiranje segmentacije tržišta.

STRATEŠKO OBLIKOVANJE

Kreiramo viziju, misiju, ciljeve, planove i organizaciju poslovanja.
Definiranje kodeksa rada i politike cijena. Poslovni modeli monetizacije. Poslovna strategija nastupa na tržištu.

BRANDING I STORYTELLING

Kreiramo priču o vašoj Ideji, poslovanju, brandu, projektu...Prezentiramo vaše jake strane, vrijednosti proizvoda/ djelatnosti/ tvrtke kroz web stranice. Prenosimo vašu emociju, strast i ukupne vrijednosti ciljanim segmentima tržišta.

Vjerujete u realizaciju i uspjeh. Mi kanaliziramo vaše vrijednosti, stvaramo priču oko vašeg poslovanja i profesionalno vas predstavljamo kako bi i drugi vjerovali u vas, željeli s vama surađivati, kupovati vaše proizvode/usluge i/ili investirati u vaše poslovanje.

Unapređenje uhodanog poslovanja naš je izazov.

UNAPREĐENJE POSLOVANJA

Snimamo vaše poslovanje, sistem rada, poslovni ciklus, potrebe i mogućnosti.

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

Istražujemo konkurenciju, aktere koji utječu direktno i indirektno na vaše poslovanje i poziciju na tržištu.

PROJEKTIRANJE KONCEPTA

Predlažemo unapređenje postojećeg poslovanja - organizacijski, softverski i/ili prezentacijski.

USKLAĐIVANJE KONCEPTA

Modificiramo predloženo prema vašim željama, mogućnostima i potrebama.
Razvoj rješenja koja skraćuju korake u radu, ubrzavaju poslovni proces i omogućavaju jasnu komunikaciju sa krajnjim korisnicima.

IZRADA RJEŠENJA

Novi modeli rada, poslovanja, nove vrijednosti implementacije, izrada softverskog rješenja i/ili prezentacijska izvedba unapređenja poslovanja kroz vizualni identitet, funkcionalne web stranice i dr. vidove brendinga i komunikacije.

EDUKACIJA I IMPLEMENTACIJA

Potpuni tehnički i managerski support pružamo u domeni željenog i potrebnog s ciljem ostvarivanja tržišne prednosti i financijske profitabilnosti.

Proaktivnost je naša svakodnevnica.

Vlastiti primjeri razvoja projekata od ideje do uspješne komercijalizacije

POSLOVNI SOFTVER - WEB APLIKACIJA

ZA OPTIČKE I OFTAMOLOŠKE ORDINACIJE

takuin-logo

POSLOVNI SOFTVERI - WEB I ANDROID APLIKACIJE

ZA POSLOVANJE U HODU - Moduli: PORT - za lučko poslovanje, PARk - za organizaciju i vođenje parka, RENT MANAGER svima koji rentaju različite sadržaje, usluge na različitim lokacijama i POS svima koji rade s gotovinom

poskok

POSLOVNI SOFTVER - DESKTOP APLIKACIJA

FIKSNA BLAGAJNA "POSKOK" ZA UGOSTITELJE I TRGOVCE

A naši partneri su naša motivacija.

Cadcon slika logo

Cadcon d.o.o. uz intezivnu primjenu integriranih 3D sustava za brodogradnju klijentima nude širok izbor tehničkih usluga. Od 1990 g. posluju na tržištu sa iskustvom u više od 150 različitih projekata, od trgovačkih brodova, specijaliziranih plovila, putničkih brodova i luksuznih megajahti, na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Wibit slika logo

Wibit je sinonim za zabavu na vodi za djecu i odrasle. Osnovani 1996 g. u Njemačkoj danas su lider u vodenim parkovima. Suosnivač Robert i Romann prvi su u Europi postavili vodeni trampolin. Posluju na 6 kontinenata, u 75 zemalja sa više od 12 milijuna partnera diljem svijeta. Brend zabavnog parka na vodi prepoznali su hrvatski poduzetnici diljem Jadrana za koje smo razvili TAKUIN PARK sustav.

lučka uprava Pula

Lučka uprava Pula svoje korijene o postojanju lučica vuče još iz prapovijesnog doba, a danas se lučko područje uprave Pula sa svojih 13 lučkih područja razvija na inovativan način, usmjereno je korisnicima, društveno odgovorno djeluje sa vizijom pogonske snage poduzetničkog razvoja Istre. 2017g. započeli smo suradnju pružanja softverskog rješenja i teh. podrške.

logo.optikacentar

D & A d.o.o. vlasnik optike Centar i optike D&A u Puli osnovao je u Hrvatskoj  1. web shop za prodaju kontaktnih leća još davne 2000 g. pod nazivom Optika online, a optika Centar je jedina optika u Istri koja se kod pregleda vida koristi najnovijom Zeiss inovativnom tehnologijom koja garantira savršenu korekciju vida i kvalitetu izrade dioptrijskih naočala.

agrokoka logo

Agrokoka d.o.o. Pula bavi se proizvodnjom jaja i jedna je od najuspješnijih tvrtki u području poljoprivrede u cijeloj Hrvatskoj. Prva je u Hrvatskoj otvorila farmu sa podnim uzgojem pilića gdje su se odmakli od kaveznog tipa proizvodnje, a cijelo poslovanje prati standarde Europske unije.

Dolija slika logo

"Masline su naša ljubav, a kvaliteta naš izbor" rezultira extradjevičanskim maslinovim uljem Dolija vrhunske kvalitete i brojnih priznanja. Na površini od 8 ha raste 2000 stabla starosti od 3 do preko 100g. koja daju osebujnu aromu Istarskoj bjelici, Buži, Leccinu, Pendolinu, Karbonaci, Rošinjoli i Rafe.

Safari bar Kamenjak Premantura.ng

Safari bar Kamenjak jedinstvena je atrakcija skrivena u prirodi, zelenilu, tik do mora koja mami posjetitelje diljem svijeta dugi niz godina. Pustinjak Vlado pobjegao je iz civilizacije i vlastitim rukama stvorio remek djelo, izgradio bar i unikatne sadržaje od materijala koje je pronašao u prirodi, što su more i ribari donijeli. Sada je prepustio mlađim naraštajima da obogate njegovu viziju.

jangalooz.slika logo

Adrenalin park Jangalooz, mjesto za zabavu i akciju sa svoje 5 staze zadovoljit će i najplašivijeg i najhrabrijeg avanturistu. U borovoj šumici, živahnih boja i izgrađenim stazama maštovitih pažljivo odabranih sadržaja gdje je sigurnost na prvom mjestu primamit će sve uzraste na istraživanje i probijanje granica.

Buža d.o.o. slika logo

Buža d.o.o. je tvrtka općine Medulin osnovana s namjerom realizacije projekata oživljavanja Porta. Obavlja djelatnosti naplate parkirališta i lučkih pristojbi. Luka je smještena između rtova Marlera i zaštićenog krajolika Kamenjak koji je nezaobilazna destinacija nautičara.

Flaviani slika logo

Flaviani desserts osnovale su dvije prijateljice inspirirane poviješću svoga grada koje su željele svoju ljubav prema slasticama pretočiti u jedinstvenu priču vlastitim recepturama i neodoljivim kreacijama. Pula je uz Gordanu i Jelenu, kroz Flaviani desserts, dobila novi slatki brending grada.

ACI slika logo

ACI je vodeći sustav marina na Jadranu i vodeća Hrvatska nautička tvrtka sa 22 marine i povjerenjem preko 400 tisuća nautičara godišnje. ACI nautičarima nudi optimalnu nautičku rutu, potpuni komoditet i siguran vez bez obzira kakve nautičke preferencije bile ili jednostavnije rečeno ispunjava nautičke snove.

Oris Vitae kiropraktika.slika logo

Nakon New Yorka Eva i dr. David Levan uspješno djeluju i u Hrvatskoj koristeći najsuvremenije metode kiropraktike  i aromaterapije. Tražeći korijen problema svojim jedinstvenim recepturama i tehnikama osvješćujući tijelo djece, sportaša i svih dobnih skupina da se se samo izliječii i očuva zdravlje.

Feel Inspire partner logo

Feel Inspire pod vodstvom magistre kineziologije Maje Leskovšek od 2017.g. bavi se znanošću upravljanja procesom vježbanja i posljedicama na ljudski organizam pružajući usluge individualnih i grupnih treninga, pripreme sportaša te prevencije ozlijede sportaša rekreativaca.

logo szgp

Sportska zajednica grada Pule neprofitna je pravna osoba čiji je cilj pridonijeti razvitku i promicanju sporta na području grada Pule, poticanje i stvaranju uvjeta za postizanje vrhunskih sportskih dometa, razvitak sportskih aktivnosti djece i mladeži te sportsko rekreacijskih aktivnosti građana i invalidnih osoba, promicanje odgojnih funkcija sporta, poštene igre, razumijevanja, tolerancije i odgovornosti kroz bavljenje sportom, širenje olimpijskih ideala i jačanju olimpijskog pokreta.

Mobyclean Screenshot from 2020-05-02 21-58-11

Mpresencia je tvrtka osnovana 2008g. s ciljem plasmana inovativnog proizvoda - maramica za čišćenje ekrana mobilnih uređaja.

KONZUM logo

KONZUM je najveći hrvatski lanac trgovina sa 700 poslovnica i preko 10.000 zaposlenih. SUPER KONZUM je brand najvećih Konzum trgovina.

tisak-media

TISAK MEDIA je hrvatski lanac multimedijalnih knjižara. Pored bogatog izbora knjiga, stranih časopisa, tehničke opreme, školskog i uredskog pribora te poklon programa u ponudi imaju i razne usluge kao što su: prodaja ulaznica za neka kulturna događanja, TISAKfoto i TISAKpaket.

hoću knjigu logo

HOĆU KNJIGU je hrvatski lanac knjižara koji nudi knjigoljupcima bogati izbor iz svijeta knjiga i papirničkog asortimana, uključujući i društvene igre.

logo bookara

BOOKARA je kvartovska knjižara u gradu Zagrebu koja surađuje sa više od 70 nakladnika i preko 6.000 naslova. To je i mjesto događanja djece i odraslih koji uživaju u promocijama, knjigama i društvenim igrama.

studio be a diva

STUDIO BE A DIVA je profesionalni studio i akademija specijalizirana za edukaciju "lash makera" čija se djelatnost temelji na kvalitetnim ugradnjama ekstenzija trepavica.

Želite ubrzati svoje poslovanje?
Digitalizacija je nužnost!
Kontaktirajte nas bez ustručavanja, zatražite ponudu ili pitajte. Ne trebaju vam nikakava predznanja.
Previous
Next