"KADA OD ŠUME NE VIDITE DRVEĆE"

poželjno je angažirati stručnjake izvan tvrtke

KONCEPT RAZVOJA IDEJE

IDEJA

Support u projektiranju nove ideje.
Od ideje do realizacije.

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

S ciljem pozicioniranja proizvoda/ usluga/ projekta,
ispitivanje tržišne isplativosti,
procjena financijske profitabilnosti,
prilike komercijalizacije, analiza konkurencije i diferencijacija.

STRATEŠKO OBLIKOVANJE

Poslovno oblikovanje - definiranje vizije, misije, ciljeva, planova, organizacija poslovanja.
Unapređenje postojeće strukture rada. Definiranje kodeksa ponašanja. Poslovna strategija nastupa na tržištu.

BRANDING I MARKETING

Prezentacija vrijednosti proizvoda/ djelatnosti/ tvrtke. Izrada marketniških planova i izrada kampanja prema ciljanim segmentima tržišta.

KONCEPT UNAPREĐENJA POSLOVANJA

Step 1

SKENIRANJE STANJA

Ulazimo u vaše poslovanje i snimamo sistem rada, poslovni ciklus, potrebe i mogućnosti.

Step 2

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

Istražujemo konkurenciju i poziciju na tržištu.

Step 3

PROJEKTIRANJE KONCEPTA

Predlažemo željena rješenja u područjima: organizacije rada i izrade softvera i/ili izrade prezentacijskog rješenja.

Step 4

USKLAĐIVANJE KONCEPTA

Modificiramo predloženo prema vašim željama, mogućnostima i potrebama.
Razvoj rješenja koja skraćuju korake u radu, ubrzavaju poslovni proces i omogućavaju jasnu komunikaciju sa krajnjim korisnicima.

Step 5

IZRADA RJEŠENJA

Savjetovanje oko organizacije, izrada softverskog rješenja i/ili prezentacijska izvedba unapređenja poslovanja kroz vizualni identitet, funkcionalne web stranice i dr. vidove brendinga i komunikacije.

Step 6

EDUKACIJA I IMPLEMENTACIJA

Potpuni tehnički i managerski support pružamo

"U ŠUMI PREPOZNAJEMO DRVEĆE"

i svaki "god na deblu" nosi svoju vrijednost i priča nam svoju priču.

Iza nas je 25g. iskustva u projektiranju i programiranju te rješavanju problema u poslovanju izrađujući odgovarajuća softwerska rješenja.
Više od 15g. bavimo se izradom poslovnih koncepta i management supportom u razvoju proizvoda, unapređenja poslovnih procesa i poslovanja tvrtki.

SURAĐUJEMO SA USPJEŠNIM TVRTKAMA RAZLIČITIH DJELATNOSTI

Cadcon slika logo

Cadcon d.o.o. uz intezivnu primjenu integriranih 3D sustava za brodogradnju klijentima nude širok izbor tehničkih usluga. Od 1990 g. posluju na tržištu sa iskustvom u više od 150 različitih projekata, od trgovačkih brodova, specijaliziranih plovila, putničkih brodova i luksuznih megajahti, na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Wibit slika logo

Wibit je sinonim za zabavu na vodi za djecu i odrasle. Osnovani 1996 g. u Njemačkoj danas su lider u vodenim parkovima. Suosnivač Robert i Romann prvi su u Europi postavili vodeni trampolin. Posluju na 6 kontinenata, u 75 zemalja sa više od 12 milijuna partnera diljem svijeta. Brend zabavnog parka na vodi prepoznali su hrvatski poduzetnici diljem Jadrana za koje smo razvili TAKUIN PARK sustav.

lučka uprava Pula

Lučka uprava Pula svoje korijene o postojanju lučica vuče još iz prapovijesnog doba, a danas se lučko područje uprave Pula sa svojih 13 lučkih područja razvija na inovativan način, usmjereno je korisnicima, društveno odgovorno djeluje sa vizijom pogonske snage poduzetničkog razvoja Istre. 2017g. započeli smo suradnju pružanja softverskog rješenja i teh. podrške.

logo.optikacentar

D & A d.o.o. vlasnik optike Centar i optike D&A u Puli osnovao je u Hrvatskoj  1. web shop za prodaju kontaktnih leća još davne 2000 g. pod nazivom Optika online, a optika Centar je jedina optika u Istri koja se kod pregleda vida koristi najnovijom Zeiss inovativnom tehnologijom koja garantira savršenu korekciju vida i kvalitetu izrade dioptrijskih naočala.

agrokoka logo

Agrokoka d.o.o. Pula bavi se proizvodnjom jaja i jedna je od najuspješnijih tvrtki u području poljoprivrede u cijeloj Hrvatskoj. Prva je u Hrvatskoj otvorila farmu sa podnim uzgojem pilića gdje su se odmakli od kaveznog tipa proizvodnje, a cijelo poslovanje prati standarde Europske unije.

Dolija slika logo

"Masline su naša ljubav, a kvaliteta naš izbor" rezultira extradjevičanskim maslinovim uljem Dolija vrhunske kvalitete i brojnih priznanja. Na površini od 8 ha raste 2000 stabla starosti od 3 do preko 100g. koja daju osebujnu aromu Istarskoj bjelici, Buži, Leccinu, Pendolinu, Karbonaci, Rošinjoli i Rafe.

Safari bar Kamenjak Premantura.ng

Safari bar Kamenjak jedinstvena je atrakcija skrivena u prirodi, zelenilu, tik do mora koja mami posjetitelje diljem svijeta dugi niz godina. Pustinjak Vlado pobjegao je iz civilizacije i vlastitim rukama stvorio remek djelo, izgradio bar i unikatne sadržaje od materijala koje je pronašao u prirodi, što su more i ribari donijeli. Sada je prepustio mlađim naraštajima da obogate njegovu viziju.

jangalooz.slika logo

Adrenalin park Jangalooz, mjesto za zabavu i akciju sa svoje 5 staze zadovoljit će i najplašivijeg i najhrabrijeg avanturistu. U borovoj šumici, živahnih boja i izgrađenim stazama maštovitih pažljivo odabranih sadržaja gdje je sigurnost na prvom mjestu primamit će sve uzraste na istraživanje i probijanje granica.

Buža d.o.o. slika logo

Buža d.o.o. je tvrtka općine Medulin osnovana s namjerom realizacije projekata oživljavanja Porta. Obavlja djelatnosti naplate parkirališta i lučkih pristojbi. Luka je smještena između rtova Marlera i zaštićenog krajolika Kamenjak koji je nezaobilazna destinacija nautičara.

Flaviani slika logo

Flaviani desserts osnovale su dvije prijateljice inspirirane poviješću svoga grada koje su željele svoju ljubav prema slasticama pretočiti u jedinstvenu priču vlastitim recepturama i neodoljivim kreacijama. Pula je uz Gordanu i Jelenu, kroz Flaviani desserts, dobila novi slatki brending grada.

ACI slika logo

ACI je vodeći sustav marina na Jadranu i vodeća Hrvatska nautička tvrtka sa 22 marine i povjerenjem preko 400 tisuća nautičara godišnje. ACI nautičarima nudi optimalnu nautičku rutu, potpuni komoditet i siguran vez bez obzira kakve nautičke preferencije bile ili jednostavnije rečeno ispunjava nautičke snove.

Oris Vitae kiropraktika.slika logo

Nakon New Yorka Eva i dr. David Levan uspješno djeluju i u Hrvatskoj koristeći najsuvremenije metode kiropraktike  i aromaterapije. Tražeći korijen problema svojim jedinstvenim recepturama i tehnikama osvješćujući tijelo djece, sportaša i svih dobnih skupina da se se samo izliječii i očuva zdravlje.

Feel Inspire partner logo

Feel Inspire pod vodstvom magistre kineziologije Maje Leskovšek od 2017.g. bavi se znanošću upravljanja procesom vježbanja i posljedicama na ljudski organizam pružajući usluge individualnih i grupnih treninga, pripreme sportaša te prevencije ozlijede sportaša rekreativaca.

logo szgp

Sportska zajednica grada Pule neprofitna je pravna osoba čiji je cilj pridonijeti razvitku i promicanju sporta na području grada Pule, poticanje i stvaranju uvjeta za postizanje vrhunskih sportskih dometa, razvitak sportskih aktivnosti djece i mladeži te sportsko rekreacijskih aktivnosti građana i invalidnih osoba, promicanje odgojnih funkcija sporta, poštene igre, razumijevanja, tolerancije i odgovornosti kroz bavljenje sportom, širenje olimpijskih ideala i jačanju olimpijskog pokreta.

KONZUM logo

KONZUM je najveći hrvatski lanac trgovina sa 700 poslovnica i preko 10.000 zaposlenih. SUPER KONZUM je brand najvećih Konzum trgovina.

tisak-media

TISAK MEDIA je hrvatski lanac multimedijalnih knjižara. Pored bogatog izbora knjiga, stranih časopisa, tehničke opreme, školskog i uredskog pribora te poklon programa u ponudi imaju i razne usluge kao što su: prodaja ulaznica za neka kulturna događanja, TISAKfoto i TISAKpaket.

RAZVILI SMO I VLASTITE BRANDOVE KOJI SE USPJEŠNO KOMERCIJALIZIRAJU NA TRŽIŠTU

POSLOVNI SOFTWARE - WEB APLIKACIJA ZA OPTIČKE I OFTAMOLOŠKE ORDINACIJE

Zatvori izbornik