POSKOK

Poslovni sustav – desktop fiskalna blagajna omogućava vođenje jednostavnog i kompleksnog ugostiteljskog objekta ili trgovine, izdavanje i fiskaliziranje računa.

FUNKCIONALNOSTI:

  • brzo i jednostavno izdavanje računa
  • lako storniranje računa, izrada kopije računa ili slanje računa emailom
  • izrada ponude
  • opcija definiranja popusta – po usluzi ili po klijentu (vidljiv na računu)
  • mogućnost detaljnog opisa svake usluge na računu
  • mogućnost dodjeljivanja opisa svake usluge na računu
  • mogućnost dodjeljivanja boje pojedinim uslugama radi bolje preglednosti
  • ispis poruke na dnu računa (podsjetnik na akciju, korištenje godišnjeg odmora ili novogodišnja čestitka)
  • rad više djelatnika na istoj blagajni, uz brzo prebacivanje između korisnika
  • automatsko slanje podataka knjigovodstvenom servisu, bez nošenja papira
 

U primjeni je u različitim objektima od beach barova, slastičarni do konoba i kompleksnih restorana i trgovina.

Zatraži ponudu


NAŠI PARTNERI O NAMA:

"POSKOK blagajna olakšala je postupak fiskalizacije. Blagajna je jednostavna, funkcionalna i djelatnici brzo izdaju račune kupcima. Sav promet se pohranjuje u oblaku što omogućava pregled izvještaja po višestrukim kriterijima od bilo kuda. Preporučam svima koji traže ovakva rješenja"
Edin Tanović
Agrokoka Pula
"Ja, tehnika i programi nismo baš na Ti. POSKOK blagajna i takuin POS rade besprijekorno. Računi se izdaju brzo, a snalaženje u blagajni funkcionira bez prigovora. Godinama radimo na raznim projektima i sretni smo da imamo takav tehnički support!"
Marija Vareško
Dolija mslinova ulja
"Naš sistem rada je samoposluživanje - gosti sami dolaze i naručuju u baru što zahtjeva brzo izdavanje računa. Uz POSKOK blagajnu zatražili smo savjetovanje oko hardware i nabavku istog što je zadovoljilo sve naše potrebe. Sretni smo da sve funkcionira i ako zatreba support on je tu - sve se riješi brzo i stručno. Hvala vam!"
Marko
Safari bar Kamenjak
"Uživamo u kreiranju naših slatkih delicija koje oduševljavaju naše goste, a program smo prepustiti stručnjacima. Jednostavno vođenje slastičarne i brzo izdavanje i fiskaliziranje računa nam je omogućio POSKOK, a izdavanje i fiskaliziranje računa na manifestacijama blagajna Takuin POS i prijenosni štampač."
Jelena Burić
Flaviani desserts Pula
"Spajajući aromaterapiju i kiropraktiku svakoj osobi pristupamo s puno pažnje odrađujući jedinstven tretman. Svu pažnju usmjerili smo našim klijentima, a blagajnu smo prepustili teamu POSKOK-a. Sve funkcionira. Thank you POSKOK."
Evo i dr. David Levin
Oris Vitae kiropraktika i Aromaterapija
" Mislila sam da će me fiskalizacija izludit, ali POSKOK je to olakšao. Omogućio mi je da bolje organiziram poslovanje, brzo izdajem račune i jednostavno pratim promet. Ne boli me glava jer sve radi. Preporučam svima u turizmu."
Silva Grubišić
Pizzeria Argola