Okupljamo tim visokoobrazovanih stručnjaka koji imaju 10-30g. iskustva na projektima u područjima razvoja softwera za brodograđevnu industriju, kemijsku industriju, management proizvodnih djelatnosti, trgovine, turizma, poslovanja agencija, projektantskih ureda, iskustva u području uvoza i izvoza, razvoj inovativnih rješenja i proizvoda te plasman i mktg istih, područja unapređenja poslovanja tvrtki, prezentacije tvrtki, djelatnosti, projekata, izrada responzivnih multimedijalnih web stranica, razvoja sustava za upravljanje lukama, fiskalizacija…

U fokusu nam je strateški razvoj vašeg poslovanja.
Skeniramo stanje i organizaciju rada, predlažemo koncept unapređenja poslovanja, organizacije rada, pružamo management support,
nudimo uslugu profesionalnog predstavljanja kroz funkcionalne web stranice čiji je svrha komunicirati poslovanje, djelatnost, proizvode i usluge ciljanim korisnicima, tvrtkama, partnerima i/ili kupcima.
Prema potrebama i željama razvijamo odgovarajuće softwersko rješenje te savjetujemo i nabavljamo odgovarajuću IT opremu.


Vaši problemi u poslovanju naš su izazov!
Uživamo kreirati rješenja kojima ćete se profesionalno predstaviti, ubrzati poslovanje, olakšati rad, stvoriti tržišnu prednost i biti profitabilniji.

Adrinaut business development & software solutions

razvoj poslovnih i softverskih rješenja

icon-adress-150x150

Špiljavac 2, 52100 Pula

kontakt-ikona

0914130808

programiranje i izrada softverskih rješenja

icon-adress-150x150

Zagrebačka 30, 52100 Pula

Neki naši partneri o nama

Razvojna rješenja tvrtki Adrinaut i Mali Mol u poslovanju Lučke uprave Pula koristimo od 2017g. Prethodno smo imali druga rješenja sa tržišta kojima nismo bili zadovoljni. Sustav TAKUIN je rješenje i tehnički support koji u potpunosti zadovoljava sve potrebe LU Pula za naplatom, administracijom i praćenjem poslovanja online. Jednostavno, pouzdano i profesionalno rješenje. Primjenjivo u poslovanju svih lučkih uprava. Branding i izrada funkcionalnih web stranica na 4 jezika omogućila je transparentnost rada lučke uprave i brzi dolazak do željenih informacija o lučkoj upravi.
Donald de Gravisi
Ravnatelj lučke uprave Pula
TAKUIN PORT sustav jednostavan je za korištenje i zadovoljava sve funkcionalnosti koje su nam potrebne u poslovanju. Tehnički support kao i savjetovanje oko opreme i nabavka istih je stručna, promptna i za svaku preporuku.
Aleksander Vojak
Lučka uprava Medulin - Direktor Buža d.o.o.
Poslovno rješenje za fiskalizaciju olakšalo nam je postupak fikalizacije. Blagajna je jednostavna, funkcionalna i djelatnici brzo izdaju račune kupcima. Sav promet se pohranjuje u oblaku što omogućava pregled izvještaja po višestrukim kriterijima od bilo kuda. Preporučam svima koji traže ovakva rješenja.
Edin Tanović
Agrokoka Pula
TAKUIN RENT je najbolji provjereni sustav koji je neophodan za rad svim iznajmljivačima sadržaja u turizmu. Poslovanje kroz TAKUIN RENT je organizirano, jednostavno, profesionalno i pruža nužnu sigurnost i kontrolu koja je svakom poduzetniku prioritet.
Milivoj Dabić
Regionalni partner WIBIT-a
TAKUIN RENT omogućava u svakom trenu od bilo kuda praćenje poslovanja lokacija, djelatnika, sadržaja koji se iznajmljuju u određenom vremenu. Zadovoljni smo da napokon imamo sustav i tehnički support koji prati našu dinamiku rada.
Misael Udovičić
Regionalni partner WIBIT-a
Poslovni sustav "OPTIKA" je jednostavan za korištenje, odlična je organizacija podataka i omogućava brzo izdavanje naloga, pregledavanje baze i kontrolu poslovnica. Zahvalni smo tvrtkama Adrinaut i Mali Mol jer su razvili rješenje kojim se postavlja novi standard u poslovanju optike. Digitalizacijom se pojednostavljuje rad i unaprjeđuje poslovanje optike. Preporučamo svima koji se bave istom djelatnošću.
Dino Softić
vlasnik Optike Centar, Optike D&A i Optike online
Ja, tehnika i programi nismo baš na Ti. Poskok blagajna i Takuin POS rade besprijekorno. Računi se izdaju brzo, a snalaženje u blagajni funkcionira bez prigovora. Godinama radimo na raznim projektima i sretni smo da imamo takav tehnički support.
Marija Vareško
vlasnica Dolija d.o.o.
Naš sistem rada je samoposluživanje - gosti sami dolaze i naručuju u baru što zahtjeva brzo izdavanje računa. Uz POSKOK desktop blagajnu zatražili smo savjetovanje oko hardware i nabavku istog što je zadovoljilo sve naše potrebe. Sretni smo da sve funkcionira i ako zatreba support on je tu - sve se riješi brzo i stručno. Hvala vam!
Marko
Safari bar Kamenjak
Aplikacije za poslovanje u pokretu omogućuju brzo i jednostavno izdavanje i fiskaliziranje računa. Takuin POS instaliran na tablete sa user friendly sučeljem omogućava rad više korisnika na jednom uređaju što pojednostavljuje rad. I support oko nabavke opreme je brz i stručan.
Katarina Dobrić Dabić
vlasnica Jangalooz adventure parka
Spajajući aromaterapiju i kiropraktiku svakoj osobi pristupamo s puno pažnje odrađujući jedinstven tretman. Svu pažnju usmjerili smo našim klijentima, a software smo prepustili teamu Adrinaut/MaliMol. Sve funkcionira. Thank you.
Eva i dr. David Levan
Oris Vitae kiropraktika i Aromaterapija
Uživamo u kreiranju naših slatkih delicija koje oduševljavaju naše goste, a za program smo odabrali stručni support Adrinaut-a. Jednostavno vođenje slastičarne i brzo izdavanje i fiskaliziranje računa nam je omogućio POSKOK, a izdavanje i fiskaliziranje računa na manifestacijama blagajna Takuin POS i prijenosni štampač.
Jelena Burić
vlasnica Flaviani desserts
Mislila sam da će me fiskalizacija izludit, ali POSKOK je to olakšao. Omogućio mi je da bolje organiziram poslovanje, brzo izdajem račune i jednostavno pratim promet. Mislila sam da je najbolje naći nekoga lokalno. Ispostavilo se da to nema nikakve veze. Ne boli me glava jer sve radi iako smo dislocirani, ja u Šibeniku, a softwerski support u Puli. Preporučam svima u turizmu ma gdje se nalazili.
Silva Grubišić
pizzeria Argola
Aplikacija Takuin POS mi je praktična za korištenje i unutra ima sve što mi treba. Nema nepotrebnih kablova okolo kase i mogu je ponijeti sa sobom. Volim jednostavnost i funkcionalnost. Fora je i sam naziv TAKUIN i izdavanje računa u hodu sa Bluetooth štampačem.
Maja Leskovšek
magistar kineziologije, vlasnica Feel Inspire
Zatvori izbornik