Okupljamo tim visokoobrazovanih stručnjaka koji imaju 10-30g. iskustva na projektima u područjima razvoja softwera za brodograđevnu industriju, kemijsku industriju, management proizvodnih djelatnosti, trgovine, turizma, poslovanja agencija, projektantskih ureda, iskustva u području uvoza i izvoza, razvoj inovativnih rješenja i proizvoda te plasman i mktg istih, područja unapređenja poslovanja tvrtki, prezentacije tvrtki, djelatnosti, projekata, izrada responzivnih multimedijalnih web stranica, razvoja sustava za upravljanje lukama, fiskalizacija…

 

U fokusu nam je strateški razvoj vašeg poslovanja.
Snimamo stanje i pružamo management support,
razvijamo odgovarajuće softwersko rješenje
te zaokružujemo cjelinu savjetovanjem i nabavkom
odgovarajuće IT opreme prema vašim željama,
potrebama i mogućnostima.

Vaši problemi u poslovanju naš su izazov!
Uživamo kreirati rješenja kojima ćete ubrzati poslovanje, olakšati rad, stvoriti tržišnu prednost i biti profitabilniji.

Adrinaut business development & software solutions

razvoj poslovnih i softverskih rješenja

icon-adress-150x150

Špiljavac 2, 52100 Pula

kontakt-ikona

0914130808

programiranje i izrada softverskih rješenja

icon-adress-150x150

Zagrebačka 30, 52100 Pula

Neki naši partneri o nama

Razvojna rješenja tvrtki Adrinaut i Mali Mol u poslovanju lučke uprave koristimo od 2017g. Prethodno smo imali druga rješenja sa tržišta kojima nismo bili zadovoljni. Sustav TAKUIN je rješenje i tehnički support koji u potpunosti zadovoljava sve potrebe LU Pula za naplatom, administracijom i praćenjem poslovanja online. Jednostavno, pouzdano i profesionalno rješenje. Primjenjivo u poslovanju svih lučkih uprava.
Donald de Gravisi
Ravnatelj lučke uprave Pula
TAKUIN PORT sustav jednostavan je za korištenje i zadovoljava sve funkcionalnosti koje su nam potrebne u poslovanju. Tehnički support kao i savjetovanje oko opreme i nabavka istih je stručna, promptna i za svaku preporuku.
Aleksander Vojak
Lučka uprava Medulin - Direktor Buža d.o.o.
Poslovno rješenje za fiskalizaciju olakšalo nam je postupak fikalizacije. Blagajna je jednostavna, funkcionalna i djelatnici brzo izdaju račune kupcima. Sav promet se pohranjuje u oblaku što omogućava pregled izvještaja po višestrukim kriterijima od bilo kuda. Preporučam svima koji traže ovakva rješenja.
Edin Tanović
Agrokoka Pula
Ja, tehnika i programi nismo baš na Ti. Poskok blagajna i Takuin POS rade besprijekorno. Računi se izdaju brzo, a snalaženje u blagajni funkcionira bez prigovora. Godinama radimo na raznim projektima i sretni smo da imamo takav tehnički support.
Marija Vareško
vlasnica Dolija d.o.o.
Naš sistem rada je samoposluživanje - gosti sami dolaze i naručuju u baru što zahtjeva brzo izdavanje računa. Uz POSKOK blagajnu zatražili smo savjetovanje oko hardware i nabavku istog što je zadovoljilo sve naše potrebe. Sretni smo da sve funkcionira i ako zatreba support on je tu - sve se riješi brzo i stručno. Hvala vam!
Marko
Safari bar Kamenjak
Aplikacije za poslovanje u pokretu omogućuju brzo i jednostavno izdavanje i fiskaliziranje računa. Takuin POS instaliran na tablete sa user friendly sučeljem omogućava rad više korisnika na jednom uređaju što pojednostavljuje rad. I support oko nabavke opreme je brz i stručan.
Katarina Dobrić Dabić
vlasnica Jangalooz adventure parka
Uživamo u kreiranju naših slatkih delicija koje oduševljavaju naše goste, a program smo prepustiti stručnjacima. Jednostavno vođenje slastičarne i brzo izdavanje i fiskaliziranje računa nam je omogućio POSKOK, a izdavanje i fiskaliziranje računa na manifestacijama blagajna Takuin POS i prijenosni štampač.
Jelena Burić
vlasnica Flaviani desserts
Spajajući aromaterapiju i kiropraktiku svakoj osobi pristupamo s puno pažnje odrađujući jedinstven tretman. Svu pažnju usmjerili smo našim klijentima, a software smo prepustili teamu Adrinaut/MaliMol. Sve funkcionira. Thank you.
Eva i dr. David Levan
Oris Vitae kiropraktika i Aromaterapija
Mislila sam da će me fiskalizacija izludit, ali POSKOK je to olakšao. Omogućio mi je da bolje organiziram poslovanje, brzo izdajem račune i jednostavno pratim promet. Ne boli me glava jer sve radi. Preporučam svima u turizmu.
Silva Grubišić
pizzeria Argola
Aplikacija Takuin POS mi je praktična za korištenje i unutra ima sve što mi treba. Nema nepotrebnih kablova okolo kase i mogu je ponijeti sa sobom. Volim jednostavnost i funkcionalnost. Fora je i sam naziv TAKUIN i izdavanje računa u hodu sa Bluetooth štampačem.
Maja Leskovšek
magistar kineziologije, vlasnica Feel Inspire
Close Menu
×
×

Cart