Ključ uspjeha svake tvrtke je u stalnom unapređenju poslovanja te sposobnosti predviđanja i prilagođavanja trendovima.

Support u projektiranju poslovne ideje

 • razvoj od poslovne ideje do komercijalizacije gotovih proizvoda/usluga/djelatnosti na tržištu
 • istraživanje tržišta s ciljem pozicioniranja proizvoda/usluge (tržišna isplativost, prilike komercijalizacije, analiza konkurencije, diferencijacija…)
 • management poslovanja – definiranje vizije, misije, strategije, planova, ciljeva, organizacija poslovanja, unapređenje poslovanja
 • brending – prezentacija znanja, vještina, poslovanja
 • marketing koncepti

Savjetodavno, softversko i prezentacijsko rješenje

Ulazimo u vaše poslovanje, snimamo sistem rada, poslovni ciklus, potrebe i mogućnosti te projektiramo rješenja koja ubrzavaju poslovni proces, skraćuju korake u radu i omogućavaju jasnu komunikaciju sa korisnicima. Koncept unapređenja poslovanja uključuje:

 • savjetovanje oko organizacije rada,
 • projektiranje softverskog rješenja koje skraćuje korake u radu i ubrzava poslovni proces,
 • unapređenje poslovanja kroz vizualni identitet i funkcionalne web stranice

Iza nas je 25 godina iskustva u projektiranju i programiranju te rješavanju problema u poslovanju izrađujući odgovarajuća softwerska rješenja.
Više od 15 godina bavimo se izradom poslovnih koncepta i management supportom u razvoju proizvoda, unapređenja poslovnih procesa i poslovanja tvrtki.

U našim rješenjima naglasak je na funkcionalnosti i kvaliteti!

Naši projekti prepoznati su i valorizirani na regionalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou

 

MEĐUNARODNA PRIZNANJA

Zlatne medalje za inovativnost u Njemačkoj i Hrvatskoj te brončana medalja za inovativnost za projekt brendinga hrvatskog Jadrana i Sredozemlja kroz nautičke zabavne peljare.

 

 

REGIONALNA PRIZNANJA/PODRŠKE

Nagrada zajednice tehničke klulture Pula za izniman doprinos razvitku i promicanju tehničke kulture u 2014.g.

Potpore grada Pula za nova zapošljavanja, nove projekte, tvrtku i TZ za brending grada i županije kroz nautičke zabavne peljare.

Osvojeno 1. mjesto na natječaju Imam ideju – za brending hrvatskog Jadran u projektu MediterraNaut.

 

NACIONALNA PRIZNANJA/PODRŠKE

Potpora temeljem natječaja

Inovacija u turizmu

 

Surađujemo sa uspješnim tvrtkama različitih djelatnosti

Cadcon slika logo

Cadcon d.o.o. uz intezivnu primjenu integriranih 3D sustava za brodogradnju klijentima nude širok izbor tehničkih usluga. Od 1990 g. posluju na tržištu sa iskustvom u više od 150 različitih projekata, od trgovačkih brodova, specijaliziranih plovila, putničkih brodova i luksuznih megajahti, na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Wibit slika logo

Wibit je sinonim za zabavu na vodi za djecu i odrasle. Osnovani 1996 g. u Njemačkoj danas su lider u vodenim parkovima. Suosnivač Robert i Romann prvi su u Europi postavili vodeni trampolin. Posluju na 6 kontinenata, u 75 zemalja sa više od 12 milijuna partnera diljem svijeta. Brend zabavnog parka na vodi prepoznali su hrvatski poduzetnici diljem Jadrana za koje smo razvili TAKUIN PARK sustav.

lučka uprava Pula

Lučka uprava Pula svoje korijene o postojanju lučica vuče još iz prapovijesnog doba, a danas se lučko područje uprave Pula sa svojih 13 lučkih područja razvija na inovativan način, usmjereno je korisnicima, društveno odgovorno djeluje sa vizijom pogonske snage poduzetničkog razvoja Istre. 2017g. započeli smo suradnju pružanja softverskog rješenja i teh. podrške.

logo.optikacentar

D & A d.o.o. vlasnik optike Centar i optike D&A u Puli osnovao je u Hrvatskoj  1. web shop za prodaju kontaktnih leća još davne 2000 g. pod nazivom Optika online, a optika Centar je jedina optika u Istri koja se kod pregleda vida koristi najnovijom Zeiss inovativnom tehnologijom koja garantira savršenu korekciju vida i kvalitetu izrade dioptrijskih naočala.

agrokoka logo

Agrokoka d.o.o. Pula bavi se proizvodnjom jaja i jedna je od najuspješnijih tvrtki u području poljoprivrede u cijeloj Hrvatskoj. Prva je u Hrvatskoj otvorila farmu sa podnim uzgojem pilića gdje su se odmakli od kaveznog tipa proizvodnje, a cijelo poslovanje prati standarde Europske unije.

Dolija slika logo

“Masline su naša ljubav, a kvaliteta naš izbor” rezultira extradjevičanskim maslinovim uljem Dolija vrhunske kvalitete i brojnih priznanja. Na površini od 8 ha raste 2000 stabla starosti od 3 do preko 100g. koja daju osebujnu aromu Istarskoj bjelici, Buži, Leccinu, Pendolinu, Karbonaci, Rošinjoli i Rafe.

Safari bar Kamenjak Premantura.ng

Safari bar Kamenjak jedinstvena je atrakcija skrivena u prirodi, zelenilu, tik do mora koja mami posjetitelje diljem svijeta dugi niz godina. Pustinjak Vlado pobjegao je iz civilizacije i vlastitim rukama stvorio remek djelo, izgradio bar i unikatne sadržaje od materijala koje je pronašao u prirodi, što su more i ribari donijeli. Sada je prepustio mlađim naraštajima da obogate njegovu viziju.

jangalooz.slika logo

Adrenalin park Jangalooz mjesto za zabavu i akciju sa svoje 5 staze zadovoljit će i najplašivijeg i najhrabrijeg avanturistu. U borovoj šumici, živahnih boja i izgrađenim stazama maštovitih pažljivo odabranih sadržaja gdje je sigurnost na prvom mjestu primamit će sve uzraste na istraživanje i probijanje granica.

Buža d.o.o. slika logo

Buža d.o.o. je tvrtka općine Medulin osnovana s namjerom realizacije projekata oživljavanja Porta. Obavlja djelatnosti naplate parkirališta i lučkih pristojbi. Luka je smještena između rtova Marlera i zaštićenog krajolika Kamenjak koji je nezaobilazna destinacija nautičara.

Flaviani slika logo

Flaviani desserts osnovale su dvije prijateljice inspirirane poviješću svoga grada koje su željele svoju ljubav prema slasticama pretočiti u jedinstvenu priču vlastitim recepturama i neodoljivim kreacijama. Pula je uz Gordanu i Jelenu, kroz Flaviani desserts, dobila novi slatki brending grada.

ACI slika logo

ACI je vodeći sustav marina na Jadranu i vodeća Hrvatska nautička tvrtka sa 22 marine i povjerenjem preko 400 tisuća nautičara godišnje. ACI nautičarima nudi optimalnu nautičku rutu, potpuni komoditet i siguran vez bez obzira kakve nautičke preferencije bile ili jednostavnije rečeno ispunjava nautičke snove.

Oris Vitae slika logo

Nakon New Yorka Eva i dr. David levan uspješno djeluju i u Hrvatskoj koristeći najsuvremenije metode kiropraktike  i aromaterapije. Tražeći korijen problema svojim jedinstvenim recepturama i tehnikama osvješćujući tijelo djece, sportaša i svih dobnih skupina da se se samo izliječii i očuva zdravlje.

Feel Inspire partner logo

Feel Inspire od 2017.g. pod vodstvom magistre kineziologije Maje Leskovšek bavi se znanošću upravljanja procesom vježbanja i posljedicama na ljudski organizam pružajući usluge individualnih i grupnih treninga, pripreme sportaša te prevencije ozlijede sportaša rekreativaca.

Naši brendovi - od ideje do komercijalizacije

nautica-gifts.com
- platforma za brending i plasman kvalitetnih proizvoda koji nose vrijednosti:
inovativni/ nagrađivani / eko prihvatljivi

Web i Android aplikacije za poslovanje u hodu
- luke, rent sadržaja, fiskalizacija


Inovativni brending hrvatskog Jadrana

 • dugoročni brending hrvatskog Jadrana
 • približiti djeci i odraslima iznimnosti i autohtonosti hrvatskog Jadrana i Sredozemlja
 • promicati kulturu plovidbe, jedrenja i odgovornog turizma
 • razvijati svijest o zaštiti ugroženih i zaštićenih vrsta
 • promicati proizvodnju kvalitetnog hrv. proizvoda, ekološki prihvatljivih materijala, EU standarda
 • biti osnovni suvenir svakom nautičaru, zaljubljeniku u more i plovidbu
 • biti osnovni zabavni materijal za učenje o primorskom zavičaju u svakoj školi, vrtiću, knjižnici
 • “best buy” proizvod za rođendane djeci i zaljubljenicima u more i plovidbu
 • kvalitetan poslovni poklon
 • dugoročni mktg materijal nautičkim tvrtkama
Zatvori izbornik