[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Dostava

Moguća su tri oblika dostave.

  1. Vlastito preuzimanje robe
  2. Dostava putem Hrvatske pošte organizirana od strane adrinaut.com trgovine i za vas je besplatna
  3. Dostava sa nekim drugim dostavnim službama, prema vašoj želji i u dogovoru sa adrinaut.com

Sve pošiljke koje adrinaut.com šalje hrvatskom poštom su osigurane.

adrinaut.com ne može odgovarati na počinjenu štetu u procesu dostave ako se bira neka druga dostavna tvrtka. U slučaju da želite odabrati drugu dostavnu službu moraju se provjeriti sve opcije i stavka osiguranja pošiljke.

Dostava je gratis. Mi plaćamo dostavu na vašu kućnu adresu koju prijavite. Za avansno plaćanje nema dodatnih troškova – osim bankovnog troška vaše transakcije koji plaćate svojoj banci. Za plaćanje prilikom preuzimanja – pouzećem plaćate poštaru koji vam dostavlja paket iznos paketa uvećan za 7,00 kn (poštarska transakcija). Ne primamo gotovinu – novce na ruke već se uplate vrše isključivo preko našeg žiro računa na koji nam pošta uplaćuje. Nama je jednostavniji način i za vas jeftinije da izvršite uplatu putem svog bankarstva.

Rok dostave u RH je 1-3 radna dana. U slučaju da niste primili paket u roku od 1-3 radna dana na vašu adresu savjetujemo vam da prvo provjerite da li imate pismenu obavijest u vašem poštanskom sandučiću, provjerite sa ukućanima, susjedima da li je netko preuzeo paket u vaše ime te da nas kontaktirate kako bi provjerili gdje je pošiljka. Dostava u roku 1-3 radna dana nije moguća kada koristimo godišnje odmore ili smo spriječeni iz nekog drugog razloga. O nemogućnosti dostave u roku 1-3 radan dana obavještavamo vas prilikom zaprimanja vaše narudžbe ili je na naslovnici – Home page web stranice adrinaut tako istaknuto.

Uvijek nas možete kontaktirati na: mob. 0914130808 ili e-mail: osvoji.jadran@adrinaut.com ili kroz kontakte na facebook stranicama: Osvoji Jadran by Adrinaut ili MediterraNaut by Adrinaut[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]